Vi tilbyr Apple-leasing for bedrifter.

PerMånead tilbyr Apple-leasing på hele utvalget av Mac, iPhone og iPad samt tilbehør. Bedriften din får en fast månedskostnad som tilsvarer omtrent 2 % av lønnskostnaden til personalet. Utstyret er fullstendig forsikret med rask reparasjon, slik at du normalt vil ha en ny datamaskin eller telefon i løpet av 48 timer hvis det skjer noe.

Finansiering av Mac

Her på PerMåned finner du et bredt utvalg Apple-datamaskiner, men vi tilbyr også CTO – kundetilpassede datamaskiner for de som eksempevis ønsker ekstra lagringsplass. Vi har vanligvis MacBook Pro på lager med maksimale spesifikasjoner for raske leveranser.

Å leie telefoner til bedriften

Telefoner brukes utrolig mye, og de slites mye mer enn for eksempel en iPad. PerMåned tilbyr bedrifter å leie mobiltelefoner med mulighet for telefonbytte etter 12 eller 24 måneder. Telefonene dekkes av den komplette forsikringen, så ved skader eller tyveri har du raskt en ny telefon på plass.

Bestselgende Apple-produkter

433 kr / mnd

Nyhet!

MacBook Pro 16-tommer

MacBook Pro 16-tommer

759 kr / mnd

594 kr / mnd

1 537 kr / mnd

327 kr / mnd

Mac Pro

Mac Pro 2019

1 955 kr / mnd

386 kr / mnd

270 kr / mnd

335 kr / mnd

309 kr / mnd

New

iPhone

iPhone 11

211 kr / mnd

iPhone

iPhone XR

193 kr / mnd

iPhone

iPhone 8

143 kr / mnd

314 kr / mnd

iPad tilbehør

Apple Pencil 2nd Gen

38 kr / mnd

252 kr / mnd

Apple iPad

iPad Air

147 kr / mnd

Apple iPad

iPad 10.2 tommer

105 kr / mnd

kr / mnd

Fordeler med leasing

Stort sett alle bedrifter er i dag avhengige av velfungerende IT-løsninger. Behovene kan være varierende, men det er mulig å spare penger på at de ansatte har riktig utstyr med velfungerende rutiner for bytte, service og support. IT-kostnadene er tross alt mindre enn 2 % av lønnskostnadene i en bedrift.

Med leasing får dere en fast månedsutgift og slipper å binde opp kapital i IT-utstyr. I dag er rentene så lave at merkostnaden er utbetydelig sammenlignet med den effektivitetsøkningen man oppnår. Som administrerende direktør skal man heller ikke se bort fra at fornøyde medarbeidere blir lengre og er mer produktive.

Rask levering kostnadsfritt

Vårt fokus er å levere utstyret du bestiller raskt. Derfor jobber vi aktivt med å finne akkurat ditt utstyr fra riktig leverandør. Vi har avtaler med tretten grossister, med mer enn 1 million produkter. Dessuten samarbeider vi med store forhandlere som Dustin, IngramMicro og TechData når vi trenger rask levering av lagervarer. Apple-maskiner med spesiakkonfigurasjon (såkalt CTO) bestiller vi vanligvis rett fra Apple, og du får beskjed om levering rett fra Apple etter at du har lagt inn bestillingen din. Våre kunder sier ofte at vi er de raskeste i bransjen.