Ofte stilte spørsmål om PerMåned

 

Må jeg ha en bedrift for å bestille?

PerMåned henvender seg til bedriftskunder: Enkeltmannsforetak, kommandittselskap, delt ansvar (DA) eller aksjeselskap.

Kan jeg kjøpe fri utstyret?

De fleste av kundene våre bytter til nytt utstyr etter ett til to år, men av og til ønsker man kjøpe det fritt og beholde det. Etter avsluttet bindingstid er restverdien normalt mellom fem og ti prosent. Ta kontakt med oss for pris hvis du ønsker å frikjøpe det før tiden.

Hva skjer når bindingstiden utløper?

Da har du mulighet til å kjøpe det fritt, bytte til nytt, fortsette å lease eller levere tilbake utstyret. Dersom du ønsker å kjøpe fritt etter avsluttet bindingstid, er restverdien normalt mellom fem og ti prosent. De fleste av våre kunder bytter til nytt utstyr og levere tilbake det gamle.

Er det ikke tungvint å lease?

LeaseCloud BankID-signering via mobilen eller på datamaskinen tar bare et par sekunder. Det er langt raskere enn å taste inn kredittkortopplysningene dine.

Er det bindingstid?

Du kan velge mellom 24 eller 36 måneders bindingstid. Velg selv i kassen etter behov.

Hvilke produkter kan byttes?

Vi tilbyr oppgradering/bytte til nytt i en løpende avtale på Mac-datamaskiner. Bytte kan tidligst gjøres ett år etter avtalestarten på en 24 måneders avtale, eller etter to år på en 36 måneders avtale. Avtalestart regnes fra den datoen man mottar den første fakturaen. Hvis du bytter til et likeverdig produkt (der innkjøpsprisen er den samme), pleier ikke månedskostnaden å endres nevneverdig når du bytter utstyr. Derimot vil bindingstiden forlenges. Hvis du må oppgradere til kraftigere utstyr eller legge til tilbehør, regner vi ut månedskostnaden din på nytt.

Datamaskiner på avtale med Garantert restverdi kan først byttes etter avsluttet bindingstid. Les mer om Garantert restverdi nedenfor.

Hvor ofte kommer fakturaene?

Avtalen faktureres hvert kvartal.

Er det helt nye produkter dere leaser ut?

Det er alltid nye produkter i uåpnet forpakning hvis ikke annet fremgår. Av og til har vi kampanjer med lavere pris på f.eks. en åpnet forpakning, men da fremkommer dette tydelig i skriftlig form.

Tilkommer det noen ytterligere kostnader i tillegg til månedsleien?

Oppstartsavgiften er kr. 450. 

Etter at du har signert avtalen, har du 14 dager på deg om du vil bruke PerMånads komplette forsikring eller din egen bedriftsforsikring. Dersom du velger PerMåneds forsikring er egenandelen 5000 kr ved skade.

Må utstyret være forsikret?

Ved leasing av utstyr gjennom PerMåned skal alt være forsikret mot tyveri og skade i hele leieperioden. PerMåned tilbyr en svært god komplett forsikring med lav egenandel. Forsikringen gjelder ved alt fra tap av telefon til innbrudd på kontoret. Vi reparerer eller sender ut nye produkter, slik at bedriften din ikke blir mer lidende enn nødvendig. Dersom du likevel ønsker å beholde din eksisterende bedriftsforsikring, ta kontakt med oss.

Kan jeg bruke innboforsikringen min i stedet?

Nei, dessverre. En innboforsikring dekker ikke produkter som leases av bedriften din. Merk også at innboforsikringer som regel har nedskriving av produktenes verdi.

Vår bedrift har mye kapital og kjøper alt. Hvorfor skal vi lease?

Stort sett alle bedrifter er i dag avhengige av velfungerende IT-løsninger. Behovene kan være varierende, men det er mulig å spare penger på at de ansatte har riktig utstyr med gode rutiner for bytte, service og support.

Med leasing får dere en fast månedsutgift og slipper å binde opp kapital i IT-utstyr. I dag er rentene så lave at merkostnaden er ubetydelig sammenlignet med økt effektivitet. Og husk: Fornøyde medarbeidere blir lengre og er mer produktive!

 

Har du andre spørsmål?


Søk her for å få svar på enda flere av de vanligste spørsmålene. Ta kontakt med oss i kundechat eller ring oss.

Populære leasingprodukter

MacBook Pro 16-tommer

MacBook Pro 16-tommer

812kr / mnd

Utgåtte produkter

iPad Pro 12,9-tommer (2020)

320kr / mnd

iPad tilbehør

Apple Pencil 2nd Gen

46kr / mnd

Utgåtte produkter

iPad Pro 11-tommer (2020)

257kr / mnd

Apple Watch

Apple Watch 5

123kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen

771kr / mnd