Viser alle 14 resultater

Lenovo

Datamaskiner og skjermer fra Lenovo

Lenovo er et kinesisk teknologiselskap som siden 2013 er verdens største PC-produsent. Produktutvalget inneholder imidlertid betydelig bredere enn dette. Foruten bærbare datamaskiner og stasjonære dataer, produserer Lenovo for eksempel også bildeskjermer, nettbrett og mobiltelefoner.

Eksperter på Lenovo-leasing

PerMåned er en autorisert Lenovo-partner med et unikt konsept – vi har lave månedspriser og tilbyr alle Lenovo-datamaskiner med tre års garanti på stedet. Tjenesten Keep your drive er også inkludert i alle priser.

Raske leveringer og enkel bestilling

Vi er eksperter på leasing og leie av Lenovo-utstyr for små bedrifter. Hver dag hjelper vi bedrifter med å finne riktig utstyr til lave månedspriser. Du kan chatte med oss direkte på siden, og vi leverer raskt. Leieavtalen signeres smidig med BankID.

Personlig service

Vi tilbyr finansiering for alt Lenovo-utstyr – ta kontakt med våre leasingeksperter via chatten i nedre høyre hjørne for personlig service. Vi svarer i gjennomsnitt på under ett minutt mellom 08.00–22.00.

Lease ditt Lenovo-produkt til en lav månedspris

Hos PerMåned kan du lease Lenovo-produktene du trenger til lave månedlige priser. Nedenfor ser du vårt produktutvalg men vanligvis har vi også muligheten til å få inn andre produkter, hvis du ikke finner det du leter etter.

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen

757 kr / mnd

518 kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad P1 2nd Gen

759 kr / mnd

284 kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen

688 kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad X390

418 kr / mnd

179 kr / mnd

242 kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad P53s

560 kr / mnd

101 kr / mnd

204 kr / mnd

Lenovo bærbar datamaskin

Lenovo ThinkPad P53

697 kr / mnd

210 kr / mnd

73 kr / mnd