PerMåned.no drives av LeaseCloud AS, Org nr 921 671 644, Postboks 54, 1309 Rud.

Vi tilbyr bare finansiering til bedriftskunder og aldri til privatpersoner. På generelt grunnlag lagrer vi derfor ikke personopplysningene til privatpersoner. Vår policy er bare å lagre informasjon om aktive kunder som har inngått avtale med oss, vi tømmer våre registre over inaktive kunder to ganger i året.

Behandling av personopplysninger

Denne integritetspolicyen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, utleverer og beskytter dine personopplysninger. LeaseCloud er personopplysningsansvarlig for behandlingen og håndterer alle personopplysninger i tråd med gjeldende lover og regler og i tråd med EUs personvernforordning (GDPR) for å beskytte privatpersoners integritet.

Når du gir oss personopplysninger eller vi innhenter personopplysninger om deg vil disse bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

For innsamling, håndtering og lagring av informasjon om innhentes via informasjonskapsler, henviser vi til avsnittet «Informasjonskapsler» nedenfor. Informasjon om profilering av kunders personopplysninger til markedsføringsformål behandles nedenfor i avsnittet «Profilering».

Informasjonskapsler

LeaseCloud og våre serviceleverandører bruker informasjonskapsler på våre nettsteder. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra et nettsted til nettleseren din. Informasjonskapselen kan ikke identifisere deg personlig, men bare hvilken nettleser som er installert på datamaskinen du bruker når de besøker de aktuelle nettstedene (gjelder også nettbrett og telefoner med Internett-tilkobling). Forskjellige informasjonskapsler finnes altså på forskjellige datamaskiner i tilfelle du bruker forskjellige datamaskiner til å besøke våre nettsteder.

Informasjonskapslene sendes fra deg til det nettstedet du besøker (såkalt førstepartsinformasjonskapsel) eller fra en annen organisasjon som leverer tjenester til det aktuelle nettstedet, som for eksempel et analyse- og statistikkselskap (såkalt tredjepartsinformasjonskapsel). Det finnes to forskjellige informasjonskapsler, den ene typen kalles sesjonsinformasjonskapsel og den andre kalles en permanent informasjonskapsel. En sesjonsinformasjonskapsel sendes til datamaskinen din slik at nettsidene skal fungere riktig når du besøker dem. En sesjonsinformasjonskapsel lagres ikke på datamaskinen din, men forsinner når du lukker nettleseren. En permanent informasjonskapsel lagres derimot på datamaskinen din og gjør for eksempel at en nettsiden kan gjenkjenne datamaskinens IP-adresse og dermed nettleseren din neste gang du logger på. Vi bruker både sesjonsinformasjonskapsler og permanente informasjonskapsler på våre nettsteder. De trengs hovedsaklig for at tjenestene våre skal fungere, for å hjelpe oss med å forbedre vår levering av produkter og tjenester, til å gi deg ekstra funksjonalitet eller for å hjelpe oss med å vise relevante og tilpassede annonser til deg.

Serviceleverandører

Vi benytter oss av de følgende serviceleverandørene:

Bing – måler annonseresultater for våre annonser på søkemotoren Bing.

Google Analytics – statisikk over sidebesøk.

Intercom – kundechatfunksjoner på siden.

Facebook – sosiale medier og markedsføring.

Pingdom – måler ytelsen til hjemmesiden vår.

LinkedIn – måler annonseresultater for våre annonser på LinkedIn-nettverket.

Segment – Statistikk over besøkende på siden og markedsføring

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål til denne integritetspolicyen, hvis du mistenker at det kan ha skjedd brudd på denne, eller hvis du vil kontakte oss om noe i denne integritetspolicyen, kan du ta kontakt med vår Data Protection Manager eller kundestøtte via kundechatt eller ved å bruke opplysningene nedenfor.

Leasecloud AS
Postboks 54
1309 Rud

[email protected]
Tlf.nr 21 01 44 90

Data Protection Manager
Linus Jönsson
[email protected]