Leie datamaskin – fem ting å tenke på

Når du leier IT-utstyr, slipper du å tenke på lagerbeholdning, lagerlister eller avskrivninger. Du sparer rett og slett både tid og energi på administrasjon. Bedriften din får en fast månedskostnad som tilsvarer omtrent 2 % av lønnskostnaden til personalet.

Her er fem ting du må tenke på når du skal leie datamaskiner:

  1. Tenk gjennom behovene til bedriften noen år fremover. Forskjellen i månedspris mellom en lavbudsjetts datamaskin og en raskere modell er som regel bare noen hundrelapper, men det er tidkrevende og tungvint å bytte utstyr når det er i drift.
  2. Se på leasing som en investering i nytt utstyr som gjør deg mer produktiv eller som gjør at du kan levere et produkt eller tjeneste er er bedre enn konkurrentene. Leasing skal lønne seg.
  3. Sammenlign månedsprisen inkludert tilhørende forsikringer og avgifter. Bedrifter som tilbyr bestilling via nettet med digitale leasingavtaler er som regel billigere enn selgere som skal gi tilbud og har omstendelige papirtavtaler.
  4. Velg en leverandør du kan kommunisere med. Det kommer alltid til å dukke opp spørsmål langs veien, og hvis det er tungvint eller tar lang tid å få svar, blir det lett irriterende og dyrt. Svarer leverandøren din på chat i løpet av ett minutt?
  5. Samle alle bestillingene i en avtale hvis det er mulig. Det er enklere å holde styring på, og du risikerer ikke ekstra fakturakostnader eller forsikringer hvis alle produktene er samlet i én avtale hos et leasingselskap.

PerMåned tilbyr rask service via kundechat nesten hele døgnet, med mer enn en halv million produkter til lave månedspriser med komplett forsikring. Prøv oss i dag!

Finn produkter fra kjente dataprodusenter: Apple og Lenovo.

Lei fra PerMåned